Fritidsklub

Sport, venner og lektiecafé - fra 3. klasse

Efter skoletid - fra kl. 14-16.30

Hver mandag og onsdag

Stort set alle undersøgelser viser, at sport og bevægelse er godt for livskvalitet, indlæring, konfliktløsning, selvværd, m.m. Samtidig ser vi det som en kæmpe gevinst for børnene, familierne, byen og foreningslivet i Gislev at det bliver en naturlighed at være tilknyttet livet i Gislev mest muligt – under kyndigt og ansvarligt opsyn.

Vi modtager tilmeldinger fra alle med ønske om indmeldelse. Mød op, ring eller send en mail til fritid@gislev-if.dk, så får du/I en indmeldelsesblanket med en masse info.

Juniorklub for 3. klasse

For elever i 3. klasse, som ønsker SFO på dage hvor GIF Fritid har lukket, har vi indgået samarbejde med Gislev friskole om et Juniorklubtilbud. Det vil sige:

Mandag og onsdag = GIF Fritid i GISLEVhallen

Tirsdag, torsdag og fredag = SFO på Gislev friskole

Fremtiden

Vi har et håb om, og arbejder på at kunne tilbyde Fritidsklub alle ugens dage. Det kræver dog et sted at være de øvrige dage, samt at der kan findes voksne til at stå for dagene.

Vi er altid åbne for tilbud, hvis der er voksne der melder sig som hjælper.

Pris:

For hver gang 35,-

For mad pr. gang 10,-

Juniorklub* pr. mdr. 1.000,- inkl. eftermiddagsmad

Vi har total-klippekort, hvilket vil sige, at børnene registreres, og der afregnes for de gange de har deltaget.

Afregning:

Ved udgangen af måneden, gøres protokollen op, og der udsendes et nyhedbrev til alle.

I nyhedsbrevet vil være opgørelse og månedens pris.

* Juniorklub-tilbudet afregnes gennem Gislev friskole.

Nyhedsbrev:

I Nyhedsbrevet vil I kunne læse lidt om månedens forløb, lidt om den kommende tid, samt hvis der ellers er noget der kan være relevant for jer og os.

Lektiecafé:

Der er mulighed for at få hjælp til lektierne.

Mandag samarbejder vi med Gislev friskole, som har en lærer i caféen en time, onsdag er der mulighed for at få hjælp af Heide (også lærer), og fredag er der mulighed for at få assistance hos Else.

Eftermiddagens mellemmåltid:

Kl. 15 serverer vi et mellemmåltid. Vi laver selv maden - fra koldskål til kødsovs, fra pastasalat til pizza.

Årstidens frokost:

Vi tilstræber at lave en 2-retters feriemenu op til de to store ferier: Jule- og sommerferie. Prisen her vil være 25,-.

Ved Julefrokosten vil der naturligvis være mandelgave.

Egeskov Marked:

Det er blevet tradition, at vi fylder nogle biler, og kører til Egeskov marked - 1. onsdag i september.

Her hygger vi et par timer, får lidt at spise, og kører så hjem igen.