GISLEVhallen

GISLEVhallen er vores hjemmebane

Vi venter nu på kommunens behandlinger af økonomidelen og en endelig accept til opsplitningen af Ryslingehallerne.

Indtil da, holder vi begge muligheder åbne: Som hidtil med en tre-enig halstruktur, og en total opsplitning. Det betyder også, at hvis projektet gennemføres, og vi fra 1. januar 2018 står med nøglerne til GISLEVhallen, så skal vi være klar med det fulde system.

Der vil naturligvis blive informeret så snart der er nyt!

Historik

Efter en længere tid med nedskæringer, besparelser og pålæg om øget aktivitet - altsammen pga. den økonomiske situation i Faaborg Midtfyn Kommune, har Ryslingehallerne fået til opgave af repræsentantskabet at arbejde mod en form af opsplitning af hallerne i Kværndrup, Ryslinge og Gislev.

Efter en række møder i de tre områder, er vi i Gislev nået frem til en arbejdsgruppe, der skal se på de ndvendige beregninger for en bæredygtig drift, ideer til udvikling og strukturen for fremtidens GISLEVhallen.

På borgermøde d. 29. november 2016 blev der valg medlemmer til denne arbejdsgruppe:

• Rasmus Hansen
  • Rico Andreasen
  • Lars Fredslund
  • Heide Munk
  • Louise Hjortsø
  • Mathias "Mulle" Pedersen
  • Henrik Findsen
  • Kim Kristensen

Man kan kontakte arbejdsgruppen på e-mail: GH@gislev-if.dk

Følg også vores hjemmebaneaktiviteter på www.facebook.com/gislevhallen.