GISLEVhallen

GISLEVhallen er vores hjemmebane

Seneste nyt fra arbejdsgruppen

Efter stiftende generalforsamlinger i de tre områder, har der været afholdet første ekstraordinære generalforsamling i Ryslingehallerne, hvor det blev enstemmigt vedtaget at nedlægge institutionen.

Herefter skal der afholdet endnu et møde, hvor den endelige vedtagelse skal til afstemning.

 

Faaborg-Midtfyn kommune har vedtaget af hjælpe Ryslingehallerne af med den gamle, tyngende gæld, hvormed de tre nye selvejende haller starter på et fhv rent stykke papir. Dermed er der mulighed for, at hallerne i Gislev, Kværndrup og Ryslinge kan fortsætte i fremtiden.

 

 

Status

Efter den stiftende generalforsamling i GISLEVhallen, har vi været nødsaget til at konstituere en bestyrelse, for at det ovennævnte møde i Ryslingehallerne kunne gennemføres. Denne konstituerede bestyrelse (arbejdsgruppen jf. løfterne på det stiftende møde) vil arbejde videre med at sammensætte den første stærke bestyrelse. Dette vil betyde en ekstraordinær generalforsamling, som bliver annonceret jf vedtægterne, og så snart det er muligt!

 

Vi har fået udarbejdet en tilstandsrapport for GISLEVhallen, som samtidig vil fungere som den fremtidige vedligeholdelsesplan.

Vi forsøger at få indflydelse på de forbedringer der skal til at ske på energiområdet i håb om optimering, bedre måder at styre forbruget, og evt. systemmer der kan samarbejde med booking og nøgler.

 

Vi arbejder fortsat med muligheden for, i samarbejde med andre aktører i lokalområdet, at skabe en fuldtidsstilling som "lokalpedel"?

 

 

Historik

Efter en længere tid med nedskæringer, besparelser og pålæg om øget aktivitet - altsammen pga. den økonomiske situation i Faaborg Midtfyn Kommune, har Ryslingehallerne fået til opgave af repræsentantskabet at arbejde mod en form af opsplitning af hallerne i Kværndrup, Ryslinge og Gislev.

 

Efter en række møder i de tre områder, er vi i Gislev nået frem til en arbejdsgruppe, der skal se på de ndvendige beregninger for en bæredygtig drift, ideer til udvikling og strukturen for fremtidens GISLEVhallen.

 

På borgermøde d. 29. november 2016 blev der valg medlemmer til denne arbejdsgruppe:

  • Rasmus Hansen
  • Rico Andreasen
  • Lars Fredslund
  • Heide Munk
  • Louise Hjortsø
  • Henrik Findsen
  • Kim Kristensen

 

Man kan kontakte arbejdsgruppen på e-mail: GH@gislev-if.dk

Følg også vores hjemmebaneaktiviteter på www.facebook.com/gislevhallen.

© Gislev Idrætsforening, GIF

Rørsangervænget 4, 5854 Gislev

Tlf. Formanden: 3113 1902

Hjemmebane: GISLEVhallen

Skolevej 9, 5854 Gislev

www.gislevhallen.dk