GISLEVhallen

GISLEVhallen er vores hjemmebane

Seneste nyt fra arbejdsgruppen

Arbejdsgruppen vurderer, at det er tid til stiftende generalforsamling for GISLEVhallen. Om det bliver som Selvejende Institution eller som Støttekreds for GISLEVhallen, kommer naturligvis an på udfaldet at kommunens forhandlinger omkring kommende budgetter. Men det er nu vi skal sikre fremtiden.

 

 

Status

Vi venter nu på kommunens behandlinger af økonomidelen og en endelig accept til opsplitningen af Ryslingehallerne.

Indtil da, holder vi begge muligheder åbne: Som hidtil med en tre-enig halstruktur, og en total opsplitning. Det betyder også, at hvis projektet gennemføres, og vi fra 1. januar 2018 står med nøglerne til GISLEVhallen, så skal vi være klar med det fulde system.

 

Der vil naturligvis blive informeret så snart der er nyt!

 

Vi har fået udarbejdet en tilstandsrapport for GISLEVhallen, som samtidig vil fungere som den fremtidige vedligeholdelsesplan.

Vi forsøger at få indflydelse på de forbedringer der skal til at ske på energiområdet i håb om optimering, bedre måder at styre forbruget, og evt. systemmer der kan samarbejde med booking og nøgler.

 

Vi arbejder fortsat med muligheden for, i samarbejde med andre aktører i lokalområdet, at skabe en fuldtidsstilling som "lokalpedel"?

 

 

Historik

Efter en længere tid med nedskæringer, besparelser og pålæg om øget aktivitet - altsammen pga. den økonomiske situation i Faaborg Midtfyn Kommune, har Ryslingehallerne fået til opgave af repræsentantskabet at arbejde mod en form af opsplitning af hallerne i Kværndrup, Ryslinge og Gislev.

 

Efter en række møder i de tre områder, er vi i Gislev nået frem til en arbejdsgruppe, der skal se på de ndvendige beregninger for en bæredygtig drift, ideer til udvikling og strukturen for fremtidens GISLEVhallen.

 

På borgermøde d. 29. november 2016 blev der valg medlemmer til denne arbejdsgruppe:

  • Rasmus Hansen
  • Rico Andreasen
  • Lars Fredslund
  • Heide Munk
  • Louise Hjortsø
  • Henrik Findsen
  • Kim Kristensen

 

Man kan kontakte arbejdsgruppen på e-mail: GH@gislev-if.dk

Følg også vores hjemmebaneaktiviteter på www.facebook.com/gislevhallen.

© Gislev Idrætsforening, GIF

Rørsangervænget 4, 5854 Gislev

Tlf. Formanden: 3113 1902

Hjemmebane: GISLEVhallen

Skolevej 9, 5854 Gislev

www.gislevhallen.dk